Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

BDSM kellékek

BDSM Termékek Kedvező Áron! Bilincsek, korbácsok, nyakörvek, pórázok, szájpeckek és minden, ami BDSM. Vásárolj 100% Diszkrécióval. Akár ingyenes szállítással!

 Korbácsok,Bilincsek,Szemkötők Korbácsok,Bilincsek,Szemkötők
Erotikus szerepjátékhoz minden kellék nálunk megtalálható
Készletek Készletek
Szeretnél egy kis vadságot csempészni a hálószobába? Extrém ruhák: korbács, bilincs, maszk, szájpecek a sadomazo játékok legfontosabb kellékei.
Mellbimbó csipesz Mellbimbó csipesz
Bimbócsipesz, bimbószorító a kéjes fájdalom kedvelőinek
Szájpecek Szájpecek
A száj, illetve a szem eltakarásával a többi érzékszerv lesz kihangsúlyozva, így újfajta élményekkel gazdagodsz.
Szexhinták Szexhinták
A szexhinták az igazi ínyenceknek való, ezek segítségével olyan pózokat is kipróbálhattok amikhez egyébként nem vagytok elég hajlékonyak.

BDSM kellékek újszerű élményekhez

A BDSM világa egyre többek által ismert, ha máshonnan nem is, akkor a népszerű film-és könyvtrilógia kapcsán Ugyan a mozi sikerességéhez fűzhető némi kétség, ám itt-ott megvillannak a korbácsok, paskolók a filmvásznon. A BDSM kellékek napjainkban minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek, és a kezdők éppen úgy megtalálhatják közöttük kedvenceiket, mint azok, akik már haladónak számítanak a területen. Egy plüss bilincs, vagy néhány izgalmas vibrátor nem számít újdonságnak, ezek ugyanis ma már sokak hálószobájában ott lapulnak. De mi a helyzet a keményebb BDSM kellékek kínálatával? A korbácsok, szemkötők és paskolók újszerű élményeket vihetnek a hálószobába, ám az is tény, hogy ezek használatához nagyfokú bizalomra van szükség a másik iránt.

A szexhintákat gyakran csak felnőtt filmekben láthatjuk, pedig ezek az eszközök már otthoni használatra is beszerezhetőek. Hasonlóképp érzékeket kényeztető és a másik élvezetét szolgáló megoldásnak bizonyulnak a szájpeckek, amelyek között többféle típus elérhető, akár más hölgyek kényeztetésére is. A BDSM kellékek egyre szélesebb kínálatban állnak rendelkezésre, és látványos bőr eszközökkel, mellbimbó csipeszekkel, vagy akár hatalmas vibrátor szettekkel is gazdagíthatod otthoni gyűjteményed. A BDSM kellékek újszerű élményeket ígérnek mindkét fél számára, érdemes egy próbát tenned a játékszerekkel, ha mindig is érdekelt a szexualitás ezen iránya. Ha online rendelsz, nem kell attól tartanod, hogy a postás furcsa pillantásokat vet majd rád, hiszen jelöletlen csomagolásban érkeznek új játékszereid.

264-344-7235