Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Drogéria

parfümök világában sok-sok illatot találunk, amelyet a szerelem, vagy a szeretet inspirált, keltett életre. Utazzatok most velem a parfümök világába!

Rendezés:
Nézet:

Feromon parfüm: ejtsd rabul partnered illatoddal!

Az illatok igen fontos szerepet töltenek be a nemek közötti kapcsolatban, és gyakran tudat alatt hat ránk az, amilyen illatot a másik áraszt. A természetes feromonokra azonban rásegíthetsz úgynevezett feromon parfümmel is, amely garantálja, hogy a másik odáig lesz érted. A jó szex mindig több tényező függvényeként alakul, de az illatanyagoknak minden esetben kiemelt szerep jut. Persze nem mindegy, hogy mekkora figyelemmel vagyunk a másik iránt, érezzük-e rezdüléseit, és tudunk-e beszélni arról, hogy mire gerjedünk az ágyban. A feromon parfüm megadhatja azt a bizonyos pluszt, ami azonnal feltüzeli a másikat, és onnantól fogva már az érzékeké a főszerep. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szexuális segédeszközök iránt egyre többen érdeklődnek, és míg a hálószobai fiókban a vibrátor egykoron különlegesnek számított, ma már mind többeknél ott lapul a játékszer.

A kínálat ennek megfelelően minden korábbinál szélesebb, és legyen szó akár anál izgatókról, felcsatolható játékokról, BDSM kellékekről, vagy kiváló minőségű, élethű műpéniszekről, mindenki megtalálhatja a kínálatban azt, amelyik fantáziáinak és elvárásainak is maximálisan megfelel. A feromon parfüm is beszerezhető az online rendelés kényelmét kihasználva, így még csak az otthon nyugalmát sem kell elhagyni. Ne maradjanak el a szexi fehérneműk sem, melyekkel felkorbácsolhatod partnered vágyait. A vibrátorok és anál plugok használatához érdemes sikosítót is használnod, melynek hála bizsergető élményben lehet részed. A feromon parfüm pedig férfiak és nők részéről is remek választásnak bizonyul.

264-344-7235