Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gésa golyó

A gésagolyók a keleti szexkultúrából erednek, segítik a mélyebb és hosszabb orgazmus elérését mind a férfi mind a nők esetében.

Fém golyók Fém golyók
Gömbölyű, testnyílásba helyezhető segédeszköz
Puha gésagolyók Puha gésagolyók
Ideális azoknak a nőknek, akik most kezdik el a Kegel izmok edzését.
Üveg golyók Üveg golyók
Egyedülálló hüvelyi orgazmus átéléséhez

Kegel golyó intim tornához

Ha napjaink szexáruház kínálata kerül szóba, akkor legtöbben a dildókra, műpéniszekre és hasonló eszközökre asszociálnak. Tény pedig, hogy ezeknél sokkal többféle izgalmas megoldással találkozhatunk online. Bár a kegel golyó még sok nő számára ismeretlenül hangzik, pedig esetében egy egyszerűen használható, mégis igencsak praktikus darabról van szó. Nem csak a hüvelyi izmok edzhetőek segítségével, hanem az élvezet is fokozható ilyen módon. A kegel golyó többféle változatban is elérhető, és a kezdőktől a már profi felhasználókig mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő fajtát. Az intim izmokkal a nagyobb méretű kegel golyó könnyebben bent tartható, ezért ez javasolt azok számára, akik elsőként próbálkoznak az eszközzel.

Minél kisebb golyókat használunk, annál edzettebb hüvelyi izmok szükségesek azok bent tartásához. A kegel golyó mellett természetesen számos olyan szexuális segédeszköz is elérhető a webes kínálatban, amelyek új színt képesek vinni az hétköznapokba és az orgazmus eddig ismeretlen formáival ismertetnek meg. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan szeretik az online rendelés kényelmét kihasználni akkor, ha erotikus játékszerekről van szó. A jelöletlen csomagolásnak köszönhetően biztosan nem fog illetéktelenek tudomására jutni az, hogy milyen témák iránt érdeklődsz, vagy éppen mi lapul a csomagban. A gésa golyó használata egyszerűbb, mint gondolnád, és kis gyakorlás is elegendő ahhoz, hogy mesterévé válj az eszköznek, ezzel elkápráztatva akár partneredet is.

264-344-7235