Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Péniszpuma

A péniszpumpa hatásosságát egy egyszerű fizikai fogalom a vákuum adja. A vákuum hatására kitágul a pénisz szövete, a barlangos testek megnyúlnak és a rendszeres tágító hatás eredményeképpen maradandó hossz és kerületnövekmény érhető el. Nézzük a péniszpumpa müködési elvét: a pumpálás hatására (legyen akár kézi, elektromos vagy éppen vízes) vákuum jön létre a pumpa alatt. A nyomás csökkenésének hatására több vér áramlik a hímvessző barlangos testeibe, ami segíthet az erekció erősítésében és a pénisz kerületének és hosszának növelésében.

Rendezés:
Nézet:

Vákuumpumpa: valóban a méret a lényeg?

Ha az erotika témája kerül szóba, akkor sokan vannak azon az állásponton, hogy a jó szex titka tulajdonképpen nem más, mint a megfelelő méret. De vajon valóban így van ez? Miért alakult ki az emberekben az a kép, hogy az izgalmas szerető és a kielégítő együttlét kizárólag méretes szerszámmal lehetséges? Ugyan a méret nem mindegy, de ma már számos olyan segédeszköz és játékszer közül válogathatunk, amelyek áthidalhatják a kisebb méret jelentette problémás helyzeteket. A vákuumpumpa például nem csak fokozott élvezetben részesítheti a férfit, de a vákuum erejének köszönhetően centiméterekben mérhető változás is megvalósítható segítségével. A biztonságosan használható vákuumpumpa ma már nem szerepel úgy a férfiak fejében, mint valamiféle félelmetes szerszám, sokkal inkább a kéjes örömök és az elérhető méretváltozás eszközének számít.

S hogy honnan érdemes beszerezni? Ha szégyenlős vagy és nem szívesen hoznád a szexboltok eladóinak tudtára, hogy milyen játékszerekre gerjedsz, akkor a vákuumpumpa akár az online rendelés kényelmét kihasználva is megvásárolható. A jelöletlen csomagolás gondoskodik arról, hogy a postás előtt se kelljen pironkodnod. Miért ne használnád ki a korszerű, minőségi szexuális segédeszközökben rejlő lehetőségeket akkor is, ha méreteiden szeretnél változtatni? Végül ne feledkezz meg arról, hogy a jó szerető sokkal többet képes adni a másiknak, mint pusztán egy méretes szerszámot! Az odafigyelés és a gyengéd, vagy éppen férfiasan határozott hozzáállás legalább olyan fontos a nők számára, mint a kielégülést nyújtó szerszám.

264-344-7235